Wie zijn wij

  1. Home
  2. Wie zijn wij

Hallo, Ik ben Esmeralda en ik werk sinds april bij Verloskundigenpraktijk Dordrecht.
Na de afgelopen jaren verloskunde gezien te hebben in België, het Gooi, Rotterdam en Ambacht is het als Dordtenaar erg leuk om nu aan de slag te zijn in de stad waar ik geboren en getogen ben.
Als ik niet als verloskundige aan het werk ben, ben ik te vinden in de natuur, ben ik met vriendinnen op pad of spendeer ik tijd met familie. Tijdens vakanties maak ik graag verre reizen, zo wil ik ook nog graag naar Oeganda om daar ervaring op te doen als verloskundige.
Ik ben erg dankbaar dat ik dit mooie vak mag uitoefenen en doe dit dan ook met veel plezier. Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.
BIG-nummer 89930210503

Hallo, ik ben Denise en ik werk sinds september 2022 bij Verloskundigenpraktijk Dordrecht. In februari 2016 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier als verloskundige. Na gewerkt te hebben in Tholen & Hoofddorp, vind ik het heel leuk om nu weer terug te zijn op de plek waar ik geboren en getogen ben. Verloskunde is een heel mooi vak: het is heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden tijdens zo’n belangrijke periode in hun leven. Iedere vrouw heeft andere wensen & behoeften, en ik vind het dan ook belangrijk om mezelf hierop aan te passen. Dit maakt het werk heel divers en leuk. Het begeleiden van een bevalling vind ik hierbij echt de kers op de taart! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!
BIG-nummer 09920822403

Bibiane van Kooten

Vanaf eind oktober tijdelijk niet werkzaam in de praktijk
Hallo, Ik ben Bibiane. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de academie verloskunde in Maastricht. Na de opleiding heb ik eerst een paar jaar voor verschillende praktijken gewerkt, van Dordrecht tot aan Woerden.
In 2011 kreeg ik de mogelijkheid om een praktijk in Dordrecht over te nemen, en als geboren schapenkop hoefde ik hier niet lang over na te denken.
In 2017 ben ik zelf moeder geworden van een geweldige zoon. Ik vond de ervaring van zwanger zijn en bevallen een hele mooie om mee te mogen maken. Hopelijk kan ik die ervaring gebruiken om jullie nog beter te begeleiden tijdens jullie zwangerschap en bevalling.
Ik vind het heel bijzonder om mensen te mogen vergezellen tijdens één van de belangrijkste momenten in hun leven.
BIG-nummer 59908841903