Wie zijn wij

Bibiane van Kooten

Bibiane

Ik ben Bibiane, eigenaar van de praktijk.
Ik ben in 2007 afgestudeerd in Maastricht en sinds 2008 als verloskundige in Dordrecht aan het werk. Na een aantal jaar in andere praktijken ervaring opgedaan te hebben kon ik in 2011 deze praktijk overnemen en daar ben ik nog steeds erg blij mee.
Het mooie aan dit werk is het contact met zoveel verschillende mensen. Het kersje op de taart in ons vak is natuurlijk het mogelijk begeleiden van zoiets moois en intiems in iemands leven.
Ik ben zelf een echte schapenkop, dus superleuk dat ik hier allemaal nieuwe schapenkopjes ter wereld mag helpen.
BIG-nummer 59908841903

Denise

Denise (Afwezig door ziekte)

Hallo, ik ben Denise en ik werk sinds september 2022 bij Verloskundigenpraktijk Dordrecht. In februari 2016 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier als verloskundige. Na gewerkt te hebben in Tholen & Hoofddorp, vind ik het heel leuk om nu weer terug te zijn op de plek waar ik geboren en getogen ben. Verloskunde is een heel mooi vak: het is heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden tijdens zo’n belangrijke periode in hun leven. Iedere vrouw heeft andere wensen & behoeften, en ik vind het dan ook belangrijk om mezelf hierop aan te passen. Dit maakt het werk heel divers en leuk. Het begeleiden van een bevalling vind ik hierbij echt de kers op de taart! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!
BIG-nummer 09920822403