Bibiane van KootenHallo, Ik ben Bibiane. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de academie verloskunde in Maastricht. Na de opleiding heb ik eerst een paar jaar voor verschillende praktijken gewerkt, van Dordrecht tot aan Woerden.
In 2011 kreeg ik de mogelijkheid om een praktijk in Dordrecht over te nemen, en als geboren schapenkop hoefde ik hier niet lang over na te denken.
In 2017 ben ik zelf moeder geworden van een geweldige zoon. Ik vond de ervaring van zwanger zijn en bevallen een hele mooie om mee te mogen maken. Hopelijk kan ik die ervaring gebruiken om jullie nog beter te begeleiden tijdens jullie zwangerschap en bevalling.
Ik vind het heel bijzonder om mensen te mogen vergezellen tijdens één van de belangrijkste momenten in hun leven.
BIG-nummer 59908841903

Ik ben Sanne en afgestudeerd als verloskundige aan de hogeschool Artesis Plantijn in Antwerpen. Vanaf 8 oktober zullen jullie mij gaan zien bij verloskundigenpraktijk Dordrecht.
Ik ben dankbaar dat ik jullie mag begeleiden in toch wel een van de meest bijzondere periodes in het leven, namelijk de ontwikkeling en geboorte van jullie kindje. Ik vind het daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jullie wensen en dat jullie in heel dit proces in het middelpunt staan.
Samen met Bibiane hoop ik ervoor te kunnen zorgen dat jullie kunnen genieten van deze bijzondere periode. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden!
BIG-nummer 49929865803

Menu