Wie zijn wij

  1. Home
  2. Wie zijn wij
Bibiane van Kooten
Bibiane van Kooten
(BIG nummer 59908841903)

Hallo, Ik ben Bibiane. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de academie verloskunde in Maastricht. Na de opleiding heb ik eerst een paar jaar voor verschillende praktijken gewerkt, van Dordrecht tot aan Woerden.
In 2011 kreeg ik de mogelijkheid om een praktijk in Dordrecht over te nemen, en als geboren schapenkop hoefde ik hier niet lang over na te denken.
In 2017 ben ik zelf moeder geworden van een geweldige zoon. Ik vond de ervaring van zwanger zijn en bevallen een hele mooie om mee te mogen maken. Hopelijk kan ik die ervaring gebruiken om jullie nog beter te begeleiden tijdens jullie zwangerschap en bevalling.
Ik vind het heel bijzonder om mensen te mogen vergezellen tijdens één van de belangrijkste momenten in hun leven.

Normaal werk ik samen met 1 vaste waarneemster in de praktijk. Samen begeleiden wij jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraambed. Momenteel zullen jullie alleen mij tegenkomen. Hopelijk kunnen we snel een leuke nieuwe verloskundige/collega begroeten in de praktijk.

Zwangerschap
Zwangerschap
Bevalling
Bevalling
Kraambed
Kraambed
Menu