Wie zijn wij

  1. Home
  2. Wie zijn wij

Bibiane van Kooten

Hallo, Ik ben Bibiane. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de academie verloskunde in Maastricht. Na de opleiding heb ik eerst een paar jaar voor verschillende praktijken gewerkt, van Dordrecht tot aan Woerden.
In 2011 kreeg ik de mogelijkheid om een praktijk in Dordrecht over te nemen, en als geboren schapenkop hoefde ik hier niet lang over na te denken.
In 2017 ben ik zelf moeder geworden van een geweldige zoon. Ik vond de ervaring van zwanger zijn en bevallen een hele mooie om mee te mogen maken. Hopelijk kan ik die ervaring gebruiken om jullie nog beter te begeleiden tijdens jullie zwangerschap en bevalling.
Ik vind het heel bijzonder om mensen te mogen vergezellen tijdens één van de belangrijkste momenten in hun leven.
BIG-nummer 59908841903

Hallo, Ik ben Esmeralda en ik werk sinds april bij Verloskundigenpraktijk Dordrecht.
Na de afgelopen jaren verloskunde gezien te hebben in België, het Gooi, Rotterdam en Ambacht is het als Dordtenaar erg leuk om nu aan de slag te zijn in de stad waar ik geboren en getogen ben.
Als ik niet als verloskundige aan het werk ben, ben ik te vinden in de natuur, ben ik met vriendinnen op pad of spendeer ik tijd met familie. Tijdens vakanties maak ik graag verre reizen, zo ga ik in september naar Oeganda om ook daar ervaring op te doen als verloskundige.
Ik ben erg dankbaar dat ik dit mooie vak mag uitoefenen en doe dit dan ook met veel plezier. Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.
BIG-nummer 89930210503