Wie zijn wij

Esmeralda

Esmeralda

Met zwangerschapsverlof van mei t/m oktober
Hallo, Ik ben Esmeralda en ik werk sinds mei 2022 bij Verloskundigenpraktijk Dordrecht.
Na de afgelopen jaren verloskunde gezien te hebben in België, het Gooi, Rotterdam en Ambacht is het als Dordtenaar erg leuk om nu aan de slag te zijn in de stad waar ik geboren en getogen ben.
Als ik niet als verloskundige aan het werk ben, ben ik te vinden in de natuur, ben ik met vriendinnen op pad of spendeer ik tijd met familie. Tijdens vakanties maak ik graag verre reizen, zo wil ik ook nog graag naar Oeganda om daar ervaring op te doen als verloskundige.
Ik ben erg dankbaar dat ik dit mooie vak mag uitoefenen en doe dit dan ook met veel plezier. Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.
BIG-nummer 89930210503

Denise

Denise

Hallo, ik ben Denise en ik werk sinds september 2022 bij Verloskundigenpraktijk Dordrecht. In februari 2016 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier als verloskundige. Na gewerkt te hebben in Tholen & Hoofddorp, vind ik het heel leuk om nu weer terug te zijn op de plek waar ik geboren en getogen ben. Verloskunde is een heel mooi vak: het is heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden tijdens zo’n belangrijke periode in hun leven. Iedere vrouw heeft andere wensen & behoeften, en ik vind het dan ook belangrijk om mezelf hierop aan te passen. Dit maakt het werk heel divers en leuk. Het begeleiden van een bevalling vind ik hierbij echt de kers op de taart! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!
BIG-nummer 09920822403

Bibiane van Kooten

Bibiane

Ik ben Bibiane. eigenaar van de praktijk, en sinds eind 2022 achter de schermen in de praktijk aan het werk.
Ik vervang Esmeralda tijdens haar zwangerschapsverlof. Tot eind oktober kunnen jullie mij dus tegenkomen tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraambed.
Ik ben in 2007 afgestudeerd in Maastricht en sinds 2008 als verloskundige in Dordrecht aan het werk.
Ik ben zelf een echte schapenkop, dus superleuk dat ik hier allemaal nieuwe schapenkopjes ter wereld mag helpen.
BIG-nummer 59908841903