Wie zijn wij

  1. Home
  2. Wie zijn wij
Bibiane van Kooten
Bibiane van Kooten
(BIG nummer 59908841903)

Hallo, Ik ben Bibiane. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de academie verloskunde in Maastricht. Na de opleiding heb ik eerst een paar jaar voor verschillende praktijken gewerkt, van Dordrecht tot aan Woerden.
In 2011 kreeg ik de mogelijkheid om een praktijk in Dordrecht over te nemen, en als geboren schapenkop hoefde ik hier niet lang over na te denken.
In 2017 ben ik zelf moeder geworden van een geweldige zoon. Ik vond de ervaring van zwanger zijn en bevallen een hele mooie om mee te mogen maken. Hopelijk kan ik die ervaring gebruiken om jullie nog beter te begeleiden tijdens jullie zwangerschap en bevalling.
Ik vind het heel bijzonder om mensen te mogen vergezellen tijdens één van de belangrijkste momenten in hun leven

Zwangerschap
Zwangerschap
Bevalling
Bevalling
Kraambed
Kraambed
Ilze van Willigen
Ilze van Willigen
(BIG-nummer 19921956803)

Mijn naam is Ilze. In november 2016 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Van 2016-2018 ben ik werkzaam geweest als waarnemend verloskundige voor verschillende praktijken, zowel in steden als op het platteland. Zo heb ik ook tijdens het zwangerschapsverlof van Bibiane gewerkt bij verloskundigenpraktijk Dordrecht. Hier heb ik de kleinschaligheid vanaf het eerste moment erg gewaardeerd, want juist door het persoonlijk contact wordt het vak verloskunde nog zoveel mooier. Ik vindt het belangrijk om de zorg en begeleiding af te stemmen op de wensen en behoeften van de aanstaande ouders, zodat ouders positief kunnen terugkijken op deze bijzondere periode in hun leven.

Menu